Organisaties

Militairen hebben onderling een band met elkaar, ook mensen die zich interesseren in bepaalde militaire aspecten hebben dat. Daar waar mensen banden met elkaar aan gaan vormen zich organisaties. Deze organisaties zijn een afspiegeling van hun leden en hun doelstellingen. Ook militair.net is een organisatie en zij richt zich op het verenigen van zoveel mogelijk mensen die geïnteresseerd zijn in de militaire cultuur. Verenigen doe je niet alleen en daarom is het van belang om met anderen en potentiële leden in contact te komen.

In deze rubriek kunt u artikelen plaatsen over uw eigen militaire organisatie. Andere bezoekers kunnen dan op de hoogte worden gesteld van de diensten, visie en doelstellingen van uw militaire organisatie of vereniging. De verschillende organisaties en verenigingen worden onderverdeeld in hoofdcategorieën. Deze hoofdcategorieën zijn aan de linker zijde weergegeven.

Informatie over uw organisatie
Wanneer u bij een militaire organisatie aangesloten bent die in één van de categorieën aan de linker past, kunt u een beschrijving van uw organisatie naar militair.net verzenden. Als u een militaire organisatie heeft die niet in de linker categorieën past, kunt u ook een mail sturen met een beschrijving. Wanneer deze beschrijving past binnen de doelgroep van militair.net dan kan een aparte categorie worden ingevoerd.

Evenementen melden
Evenementen van uw organisatie kunt u ook aan ons doorgeven. Informatie over evenementen wordt geplaatst op de hoofdsite onder het kopje laatste nieuws dat aan de rechterkant van de homepagina is weergegeven. Aan de plaatsing van artikelen zijn geen kosten verbonden, wel verlangt militair.net dat u doormiddel van een link op uw eigen website naar militair.net verwijst of dat u op een andere wijze een wederdienst levert. Op die manier kunnen wij elkaar als militaire organisaties steunen zonder dat daar geld tussen zit.

Hoe kunt u informatie plaatsen
Wanneer u besluit om uw organisatie op onze website te vermelden kunt u hiervoor contact met ons opnemen onder de rubriek archief. U kunt de tekst over uw organisatie in de archiefrubriek mailen en de medewerkers van militair.net regelen de daadwerkelijke plaatsing. Wanneer u vragen hebt kunt u in dezelfde rubriek op de link contact klikken en een mail naar ons verzenden.