Landmachtdagen 2010 in zicht

afbeelding van P Geertsma

De Landmachtdagen komen er weer aan!
Het is nog 2 maanden wachten en dan kan de Nederlandse burgerbevolking weer een kijkje nemen in de organisatie van de Koninklijke Landmacht van Nederland. De Landmachtdagen zijn al jarenlang een populaire vorm van opendagen voor de Nederlandse krijgsmacht. De militairen van de 43 Gemechaniseerde Brigade uit Havelte zijn momenteel hard aan het werk met de organisatie van de Landmachtdagen 2010.

Er komt nogal wat kijken bij de planning en organisatie van de Landmachtdagen. Zo moet er ruimte worden gemaakt voor stands en shows. Ook moet er aandacht worden besteed aan de veiligheid van de enorme bezoekersaantallen die op de Landmachtdagen afkomen. Het thema van de Landmachtdagen in 2010 is ‘Mee op missie’. Hiermee probeert de Landmacht aan het publiek duidelijk te maken wat het is om als militair op missie te gaan naar een crisisgebied. Zo wordt aan de bezoekers duidelijk gemaakt wat de binnen- en buitenlandse inzet van de Koninklijke Landmacht is. Naast shows is over deze onderwerpen ook veel informatie te vinden. Daarnaast is er voor belangstellenden altijd een aanspreekpunt om nog meer informatie te verkrijgen.

Mocht je interesse hebben in de Landmacht dan zijn de Landmachtdagen 2010 een aanrader. Ook wanneer je je oriënteert op een baan bij de Landmacht is het goed om de Landmachtdagen van 2010 te bezoeken.